Sir Branden

Nuori ritari, jonka mielestä maailma on pahasti pielessä - ja vain hän voi korjata sen!

Description:

Ritariksi Sir Branden on pienikokoinen – tavallisesti suurikokoisten ritarien vierellä jopa aliravitun näköinen. Sir Branden ei myöskään kykene korvaamaan pientä raamiaan ulkonäöllä, sillä hän on hieman epämiellyttävän, jopa ilkeän näköinen tummien, kurtistelevien kulmiensa ja epäilevän katseensa kanssa. Brandenista ei ole karismaattiseksi johtajaksi, eikä flirttailevaksi naistennaurattajaksi, mutta hän on tottunut korvaamaan vajavaisuuksiaan olemalla tarkkaavainen, epäileväinen ja kuolettava. Hän on yksi valtakunnan parhaista miekkamiehistä, jotta kukaan ei pystyisi häntä reilussa taistelussa voittamaan, eikä usein luota kehenkään, jottei koskaan joutuisi epäreiluun taisteluun.

Sir Branden on katkera, ja kokee, ettei elämä ole kohdellut häntä oikeudenmukaisesti. Vaikka hänen sukunsa oli uskollinen valoilleen, ovat he siitä huolimatta (ja juuri siksi) kärsineet pahasti. Jonkin yhteiskunnassa täytyy siis selvästi olla pielessä, ja Sir Branden on valmis muuttamaan sitä. Ja mikä sen parempi tapa, kuin ensin hankkia lisää vaikutusvaltaa ja kunniaa suvulleen?

Bio:

Suku:

Isoisoisä Sir Cadwallon Kirveskäsi
Isosetä Albanus Uskollinen

  • Isän serkku
  • * Sir Drysdan
  • * Sir Cadwallon
  • * Sir Accoweil
    Isoisä Sir Morius Jäykkäniska
  • Isä Sir Berel Nöyrä
  • * Sir Branden
  • Setä
  • * Serkku Sir Gumret, Brandenin käskynhaltija tämän ollessa pois

Isoisoisäni Sir Cadwallon Kirveskäsi oli yksi ensimmäisistä ritareista, hänet löi ritariksi itse Kuningas Constantin. Hänen poikansa, Sir Morius Jäykkäniska ja Sir Albanus Uskollinen elivät Vortigernin valtakaudella. Sir Morius pysyi Vortigernille uskollisena loppuun saakka, kun taas Sir Albanus vaihtoi puolta toisen kapinan aikaan. Seurauksena tästä Albanus (joka oli Moriusta nuorempi) sai suurimman osan rikkaan suvun tiluksista, kun Moriukselle jäi suvun köyhät osat. Siitä eteenpäin suku on ollut jakautunut kahteen haaraan, rikkaaseen Albanuksen haaraan ja köyhään Moriuksen haaraan.

Peleissä tapahtunutta:
Ensimmäinen peli:
Sir Accoweil (?) saapui pyytämään apua ketturitarin etsinnässä, johon luonnollisesti osallistuin. Etsiessämme tätä lainsuojatonta törmäsimme sisar Indegin seurueeseen, jonka kimppuun juuri hyökkäsi maantierosvoja. Voitettuamme hyökkääjät sisar Indeg seurasi meitä mennessämme ketturitarin piilopaikkaan. Surmasimme monia roistoja, mutta ketturitari itse pakeni – löysimme tosin kirjeen häneltä, jonka otimme mukaan. Seurasin Accoweiliä lady Elunedin maille, jossa osallistuin juhliin. Puolustin lady Elunedin kunniaa kaksintaistelussa häpeälĺistä Sir Lughudia vastaan.

Toinen peli:
Lady Annen pyynnöstä menin katsomaan mitä lady Elunedin mailla tapahtuu (jonne oli ilmeisesti hyökätty). Lähdin Cadwallonin, Elunedin ja Indegin kanssa metsään sekä hoitamaan heidän asioitaan, että selvittämään josko saisin uusia maita, sillä jaarli oli luvannut grantin kenelle tahansa joka saa läänityksiä irroitettua metsästä. Mukaan lähti Sir Gabriel ja hänen isoveljensä lady Elunedin, Sir Cadwallonin ja sisar Indegin lisäksi. Taistelimme haamukoiria ja valjakkoa vastaan, tapoimme Cadwallonin vaimon sukua riivaavan noidan (joka syntynee uudestaan), kävimme sisar Indegin johdolla hautakammion siunaamassa ja lopulta puolustimme kylää hyökkääjiä vasta- ja sain maani vallattua. Ne ovat sukuni vain minun elinikäni ajan, mutta helpottavat varmasti tulevaisuuttani – ja sukuni tulevaisuutta.

Sir Gabriel sai maat omieni vierestä. Hän tuli luokseni eräänä päivänä puhumaan yhteisestä puolustuksesta, mutta halusi selvästi puhua enemmän siitä, että on valitettavasti menettänyt nuorimman veljensä, äitinsä silmäterän, sekä äitinsä, joka ilmeisesti kuoli särkyneeseen sydämeen. Rauhoitin häntä parhaani mukaan.

Tapahtumia:
- Pelagiuksen hautakammion löytäminen ja pyhittäminen
- tiluksien puolustus
- sotaretki ja paha haavoittuminen
- toukovalkeat ja yhteiselo pakanien kanssa
- ritarinvalan vannominen
- tienristeyksessä kuukauden muiden haastaminen ja ritarien käännyttäminen
- naimisiin Guineveren kanssa
- lapsi kuoli synnytyksessä, Guinevere tekee kuolemaa
- kutsui valan vannoneet ritarit suojelemaan rosvoilta – valojen todistaminen
- menimme etsimään metsästä parannusta Guineverelle. Löysimme tien, tapoimme wyrmin, eksyin unikkopellolla, tapoin Oundlen kylässä mustan tornin Darthan miehiä, menimme kaivolle, saimme vastauksen, hain kultaisen pikarin, sain keijukirouksen, Guinevere ei voi saada lapsia tod näk

Sir Branden

Ruusu ja Miekka 1: Uther Pendragonin Aika Papatti